Sodobna novogradnja sedmih stanovanj

Na ekskluzivni lokaciji na Koleziji se nahajajo kakovostno grajena in sodobno zasnovana stanovanja. Moderne arhitekturne rešitve omogočajo visoko bivalno kvaliteto stanovalcem sodobne novogradnje Vila Langusova. Prednost lokacije, na kateri se novogradnja nahaja je relativna bližina centra Ljubljane, saj do tja pridemo peš v približno 10 minutah. Hkrati pa smo dovolj odmaknjeni od mestnega vrveža, da lahko uživamo v naravi in miru.

-

Moderna arhitekturna zasnova

 

Vilo s sedmimi stanovanji obkrožajo drevesa in vrtovi, kar poudarja temeljne lastnosti urbane vile v zelenju. V vsaki etaži sta dve stanovanji, objekt pa se zaključi s terasno etažo – strešnim paviljonom.

Stanovanjema v pritličju pripada zeleni atrij, ostala stanovanja imajo velike bivalne terase z odprtim pogledom. Okoliško zelenje in zelenje na parceli daje ambientu na terasah poudarjen občutek bivanja v naravi. Iz zgornjih nadstropij se iz stanovanj odpira pogled na Ljubljanski grad ter ostale okoliške značilnosti. Osvetlitev vseh bivalnih prostorov je naravna.

Arhitekturna zasnova je delo biroja Bevk Perović arhitekti. Podoba objekta je zasnovana zadržano. Objekt močno definirajo previsni balkon ter strešni napušči, ki kot celota tvorijo reprezentativno in obenem zadržano pročelje. Arhitekturna zasnova omogoča visoko bivalno kvaliteto stanovalcem in hkrati doprinaša k splošni kakovosti Langusove ulice ter širše soseske.

A

Rocco nepremičnine - Vila L

Urejene skupne površine, lastniška parkirna mesta in shrambe

Zunanja ureditev je zastavljena skladno z urbanistično in arhitekturno rešitvijo celote. Je kombinacija zelenih in utrjenih površin.

Motorna vozila v kletno garažo prehajajo z avtomobilskim dvigalom. Vsakemu stanovanju pripada lastniška shramba v kletni etaži objekta.

*Podatki in slikovni materiali, objavljeni na spletni strani, so zgolj informativne narave in investitorja ne zavezujejo. Kupec je dolžan pred nakupom nepremičnine vse pomembne podatke skrbno preveriti.

Preberi več o izjemni lokaciji

PREBERITE VEČ