V naselju starejših meščanskih in sodobnih vil, tik za predelom fakultet, nedaleč stran od Mirja, med Trnovim in bazenom Kolezija se nahaja izredno lepo in tiho mikro okolje, kjer se bohoti sodobna nadstandardna novogradnja.

Rocco nepremičnine - Vila L

Lepi zeleni pogledi

Toscaninijev park nedaleč od moderne novogradnje daje lokaciji prepoznavnost in izredno kvaliteto bivanja. Prelep preplet flore in favne z urbanim, pariško zasnovanim konceptom prepriča vsakogar, ki si vzame trenutek in zaužije sproščenost in spokojnost, ki jo nudi ta predel Ljubljane. Prava posebnost in atrakcija je v zadnjih letih prenovljeno kopališče Kolezija.

 

Rocco nepremičnine - Vila L

Bližina zelenih površin in vse potrebne infrastrukture

Lokacija nudi hiter dostop do ožjega mestnega jedra in do vseh infrastrukturnih dobrin, ki jih pričakujemo v mestu. Vrtec in šola sta blizu. Prav tako tudi inštituti, fakultete, banka, trgovine, pošta, lokali, restavracije, ki so ravno prav stran, da ne občutite vrveža, pa vseeno tako blizu, da vas od njih loči kratek sprehod.

Za sprehode se najde ogromno sprehajalnih poti po parkih in ob nabrežju Gradaščice. Za najmlajše ne zmanjka igralnih površin z igrali, ki so ob šolah in v parkih. Mikro lokacija pa vam nudi udobje spalnega naselja individualnih hiš, brez trušča in ropota, v enem bolj zelenih predelov Ljubljane, ki se nenehno barvno spreminja skozi letne čase. Prometno je lokacija dobro umeščena, saj nudi dostop do več prometnih žil in vpadnic ter tudi do avtoceste ni daleč.

Preberi več o vrhunskih stanovanjih v moderni novogradnji

Preberi več